Reklamı Kapat

İki ayrı hırsızlık da olayı yuh artık dedirtti

İki ayrı hırsızlık da olayı yuh artık dedirtti

Ayrancı’da ve Karaman’da yaşanan iki ayrı hırsızlık olayı akıllara durgunluk verdi: Gözü dönmüş hırsızların çaldıklarını duyunca siz de yuh diyeceksiniz.

Gübre ve yem çuvalları çalındı

Karaman'ın Ayrancı ilçesine bağlı Küçükkoraş köyünde yaşandı alınan bilgilere göre, kimliği belirsiz hırsızlar bir depodan 3 ton 350 kilo gübre ile 1 ton hayvan yem çaldı.

İddiaya göre depoda bulunan 67 adet 50 kilogramlık buğday gübresi ve 20 çuval 50 kilogramlık hayvan yemi kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı.

Deponun camları ve kilidini kırık gören depo sahibi durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma depoda yaptığı incelemenin ardından kimliği belirsiz hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Bakın bunu da çaldılar

Karaman’dan gelen ikinci hırsızlık haberi ise çok daha ilginç ve şaşırtıcı.

Karaman Konya kara yolunda meydana gelen ikinci hırsızlık olayında yol kenarlarındaki maket polis araçlarının tepe lambaları çalındı.

Alınan bilgilere göre, Karaman İl Emniyet Müdürlüğüne ait olan maket trafik polisi otosunun tepe lambası ve elektrik aksamı kimliği belirsiz hırsızlar tarafından çalındı.

Jandarma her iki hırsızlık olayı ile ilgili tahkikat başlattı.

15 Oca 2018 - 19:47 - Asayiş --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat