Reklamı Kapat

Ereğli Belediyesi’nden Provokatör Çıkışı

Ereğli Belediyesi’nden Provokatör Çıkışı

Ereğli Belediyesi’nden Provokatör Çıkışı
Ereğli Belediyesi’nden Provokatör Çıkışı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Bugün sabah saatlerinde Ereğli Kapalı Pazarında yaşanan olayların ardından facebook’ta açıklama yapan Belediye Başkanı; “Provokasyon yapanlara yargı önünde hesap sorulacak” dedi.

Konya Ereğli’de iki hafta önce faaliyete giren anacak pazarcı esnafı tarafından büyük tepkiyle karşılanan kapalı pazarda bugün olaylar olmuş ve pazarcı esnafı sitemlerini dile getirmişti. Pazarcı esnafı, şikayetlerini dile getirerek, pazarın yer ve mevkii bakımından uygun olmadığını ve esnafın rahat çalışma şartlarının oluşmadığını ifade etmişlerdi.

Pazarcı esnafının şikayetlerini basın aracılığı ile duyurmasının ardından Ereğli Belediyesi’nin ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, bunun bir Provokasyon olduğu ve bunu yapanlardan yargı önünde hesap sorulacağı söylendi.

 

Ereğli Belediyesi’nin ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in facebook hesabından yapılan açıklamada; “Hemşehrilerimizin hijyenik ve sağlıklı bir ortam içerisinde alışveriş yapmaları için faaliyete giren 'Kapalı Pazarda' kamyonla satış yapacağız diyerek vatandaşlarımızın pazarda alışverişlerini engellemek isteyen pazarcı esnafı içerisinde provokasyon yaparak binlerce hemşehrimizin alışveriş özgürlüğünü kısıtlamak isteyenlere asla taviz verilmeyecek ve bunlara yargı önünde hesap sorulacaktır” ifadeleri kullanıldı.

18 Şub 2018 - 13:00 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 465.453 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat