Reklamı Kapat

Şehit Askerler İçin Kuran-ı Kerim Okundu

Şehit Askerler İçin Kuran-ı Kerim Okundu

Şehit Askerler İçin Kuran-ı Kerim Okundu
Şehit Askerler İçin Kuran-ı Kerim Okundu
+1
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Gençlik Kolları tarafından Ereğli'de Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan askerler için Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.

Konya Ereğli’de AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığının organizasyonu ile gerçekleştirilen programda Afrin’de devam eden Zeytin Dalı operasyonunda şehadete eren askerlerimiz için Kuran-ı Kerim okunarak devam eden operasyonda görev yapan askerlerimiz için dua edildi.

Programa AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hasan Fatih Saçıkaralı, Gençlik Kolları yönetimi ve Gençlik Merkezi üyeleri katıldı.

 

Programda, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye’nin Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan askerler için Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

18 Şub 2018 - 15:38 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 471.869 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat