Reklamı Kapat

BOZUK PARA SAYMA MAKİNESİ

BOZUK PARA SAYMA MAKİNESİ

Büro makineleri sektörünün ihtiyaçlarını en üst düzeyde ve kaliteli bir şekilde karşılamayı kendine ilke edinen PARSAY, uzun yıllardır faaliyet göstermektedir. Müşterilerinin ihtiyaçlarını desteklemenin yanı sıra pazarlama ve teknik servis desteği de vermektedir. Hizmet sektöründe pek çok firmanın referansıyla yoluna devam eden PARSAY, bu referanslarına her geçen gün yenilerini eklemektedir. Müşteri memnuniyetini sağlamak firmanın en temel prensibidir. Ürün yelpazesinde kağıt para sayma makineleri, bozuk para sayma makinesi, sahte para makineleri, evrak imha makineleri ve hassas teraziler yer almaktadır. Müşteri ihtiyaçlarına teknolojik gelişmeler doğrultusunda cevap verebilmek adına AR-GE çalışmaları yürütülmekte ve teknik servis ağı genişletilmektedir. Bu amaç ışığında oluşturulan temel strateji sıfır hata ve yüzde yüz müşteri memnuniyetidir. PARSAY; bankalar, resmi kurumlar, kooperatifler, hastaneler, döviz büroları, uyumcular, marketler, toptancılar, eczaneler, emlakçılar, inşaat firmaları gibi pek çok alandan sayısız müşteriye hizmet vermektedir.

Bozuk Para Sayma Makinesi Çeşitleri

Çeşitli ürün seçeneklerinin bulunduğunu bozuk para sayma makinesi kategorisi en çok satış yapılan ürün gruplarından biridir. Birkaç ürün seçeneğine göz atmak gerekirse; Procoin PRC 420 bozuk para sayma makinesi, kendi kategorisinde en hızlı sayım yapan bozuk para makinesidir. Mekanik aksamı oldukça sağlamdır ve uzun yıllık kullanımlara son derece uygundur. Geniş para haznesi sayesinde kısa sürede çok sayıda bozuk parayı sayma imkanı sunar. Sayım performansı yüksektir. Jetcoin JC-80, karışık durumdaki bozuk paraları sayar ve ayrıştırır. Her bozuk para çeşidi için haznesi farklıdır. Genel tutarı ve adet bazındaki miktarı ayrı ayrı gösterir. Otomatik durdurma özelliği mevcuttur. Procash Powerjet ultra hızlı bozuk para sayma makinesi tamamen metal aksamdan üretilmiştir. Kutulu ya da torbalı olarak kullanılabilir. Diğer makinelere göre bozuk para sayma hızı oldukça yüksektir. HTM Mill bozuk para sayma makinesi karışık haldeki bozuk paraları ayırır ve aynı anda sayar. Her para birimi için ayrı sayım yapabilir. Adet sayısı gösterme özelliği mevcuttur. Dakikada 350-400 adet bozuk para sayabilir. Pelican 309 bozuk para sayma makinesi karışık durumdaki bozuk paraları saymak için özel olarak tasarlanmıştır. Kesintisiz sayım yapabilme özelliği vardır. 10 adet bozuk para çıkış haznesine sahiptir. PARSAY’ın önemli hizmetlerinden biri de teknik servis desteğidir.

Servis Departmanı Hizmetinizde

Firma, satışını ve pazarlamasını yaptığı tüm büro makineleri için tam donanımlı ve TSE belgeli teknik servis departmanı oluşturmuştur. Teknik destek, müşteri memnuniyetini ön planda tutan PARSAY için vazgeçilmez unsurlardan birisidir. Teknik servis bölümünde büyük miktarda yedek parça stoku bulunmaktadır ve müşteriler yedek parça bekleme sıkıntısına asla girmezler. Deneyimli, eğitimli ve uzman teknik servis çalışanları müşterilerin ihtiyaçlarını en uygun şekilde cevaplayabilmek için hizmet vermektedir.

Geniş Ürün Yelpazesi

Bozuk para sayma makinesi kategorisinde geniş ürün yelpazesine sahip olan PARSAY, gerek satış ve pazarlama gerekse teknik servis alanında müşterilerine sorunsuz bir şekilde hizmet vermektedir. PARSAY, uygun fiyat ve kampanya avantajlarıyla büro makineleri piyasasında ayrı bir yere sahiptir.

13 Ara 2016 - 11:40 - Ekonomi --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat