Reklamı Kapat

Bin 50 Kilometreden Ereğli’ye selam

Bin 50 Kilometreden Ereğli’ye selam

Bin 50 Kilometreden Ereğli’ye selam
Bin 50 Kilometreden Ereğli’ye selam
Haber albümü için resme tıklayın

Ereğli’ye yaklaşık Bin 50 kilometre uzaklardan gelen selam büyük bir anlam taşıyor.

Ereğli’de faaliyetlerini sürdüren KOMEK bünyesinde, Muş İli Malazgirt İlçesi Laledağı İlkokulu öğrencilerine gönderilen karne hediyesinin karşılığında gelen sımsıcak yüzleri güldürdü.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin himayesinde çok yönlü olarak faaliyetlerini sürdüren KOMEK Ereğli, kardeş okul olarak belirlediği Malazgirt Laledağı İlkokulu öğrencilerine karne hediyesi olarak gönderdiği kitap ve kırtasiye malzemeleri yerine ulaştı.

 Malazgirt Laledağı İlkokulu öğrencilerinin büyük bir sevinçle karşıladığı hediyelerin karşılığında öğrencilerin gönderdiği selam da Ereğli’ye geldi.

Yapılan bu güzel ve anlamlı çalışmaya imza atan Ereğli KOMEK Müdürü Murat Candan ve KOMEK çalışanlarını tebrik ediyoruz.

 

22 Oca 2017 - 23:51 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 465.453 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat