Reklamı Kapat

Büyüktorun’dan, Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Büyüktorun’dan, Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

10 Ocak Çalışan gazeteciler Günü nedeni ile bir mesaj yayımlayan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun; “Tüm basın çalışanlarımızın ve haber ajansları temsilcilerimizin gününü kutluyorum” dedi.

Başkan Büyüktorun, mesajında;

“Toplum adına çok önemli görevleri olan basınımız bu önemli görevini yerine getirirken, herhangi bir menfaat grubuna bağlanmadan, açık düşünceli, dürüst, ön yargılardan uzak, toplumsal değerlere saygılı, hukukun evrensel standartlarından sapmadan, kişilerin temel hak ve hürriyetlerine saygılı olmayı asla ihmal etmemelidir.

Vatandaşlarımızın doğru bilgi alması ve bilgileri doğrudan alması için canla başla çalışarak, fedakârlık mesleğini en iyi şekilde icra eden gazetecilerimize bu kutlu görevlerinde başarılar diliyor; il merkezimizdeki ve ilçelerimizdeki yerel gazete, dergi, radyolarda çalışan tüm gazetecilerimiz ile yaygın basın ve haber ajansları temsilcilerimizin "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nü kutluyorum” dedi.

09 Oca 2017 - 16:55 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat