Reklamı Kapat

Ereğli Kaymakamı Halkın İçinde

Ereğli Kaymakamı Halkın İçinde

Ereğli Kaymakamı Halkın İçinde
Haber albümü için resme tıklayın

Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, bir araya geldiği vatandaşların sorunlarına çareler bulmaya devam ediyor.

Mahalle mahalle, sokak sokak halk buluşması programları düzenleyen Ereğli Kaymakamlığı, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözümler üretmeye devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı’nın uygulaması olan devlet ile milleti birleştirme projesine sıklıkla devam eden Kaymakam Yaran’a Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Uzun ve İlçe Tarım Müdürü Orhan Soylu da eşlik ediyor.

En son Fatih ve Aydınlar Mahallesinde vatandaşlarla buluşarak mahalle sakinlerinin sorun ve önerilerini dinleyen Kaymakam Yaran, vatandaşlarla tek tek konuşarak gerekli notlarını alıyor ve vatandaşın sorunlarına çareler üretiliyor.

Kaymakam Yaran’ın halkla buluşmaları vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

19 Nis 2017 - 17:44 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat