Reklamı Kapat

Ereğlili Sevde Yaşamak İstiyor

Ereğlili Sevde Yaşamak İstiyor

Video için play'e tıklayın

Ereğli’de 15 yıldır kanserle savaşan ve defalarca ameliyat olan Sevde Ömeroğlu, hayırseverlerden yardım bekliyor.

Konya Ereğli’de genç yaşına rağmen büyük sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve 7 defa ameliyat olan Sevde, 8. Ameliyatına hazırlanırken, ailesi ile birlikte vatandaşlardan yardım elinin uzanmasını bekliyor.

Kanserle birlikte beynindeki kötü huylu kitleyle de savaşan Sevde’nin sağlıklı yaşam mücadelesi devam ediyor.

Yine ameliyat olacak

Kısa hayatına tam 7 önemli ameliyat sığdıran ve 8. Ameliyatına hazırlanan Sevde Ömeroğlu, uzun süredir Hacettepe Üniversitesi’nde tedavi gördü. Sevde ve annesi, hastaneden “başka yapacak bir şey kalmadı” cevabından sonra devlet yetkililerinden ve gönüllü vatandaşlardan yardım bekliyor.

Sadece para değil dua da bekliyoruz

7 defa ameliyat olan ve artık sağlığına kavuşmak isteyen Sevde’nin annesi; “Bizler devlet yetkililerinden ve hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyoruz. Bizlere yardım elinizi uzatın, sadece maddi değil duaya da ihtiyacımız var” dedi.

Okumak istiyorum

Sağlık sorunları nedeni ile okulun devam edemeyen Sevde, sağlığına kavuştuktan sonra okuluna devam edip, tahsilini tamamlamak istiyor.

100 Bin lira lazım

Sevde’nin sağlığına kavuşması için 100 Bin lira gibi bir paraya ihtiyacı olduğunu belirten ailesi, kızlarının sağlığına kavuşmasını istiyor. Resmi makamlara gerekli başvuruları yaparak kızları Sevde’nin ihtiyacı için yardım toplama izni de alan aile vatandaşlardan acil yardım bekliyor.

SEVDE'YE YARDIM ETMEK İSTEYENLER:

TC Ziraat bankası TR 2500 0100 0169 6407 1868 5001 nolu hesaba yardımlarını ulaştırabilirler. Sevde Ömeroğlu, İlknur Demirel Bekmezci

25 Tem 2017 - 20:49 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat