Reklamı Kapat

Vadi hayranlarını mutlu edecek haber!

Vadi hayranlarını mutlu edecek haber!

Kurtlar Vadisi hayranlarına müjde! Sevilen dizinin artık yeni bir kanalda yayınlanacağı haberi sevenlerini mutlu etti.

Kurtlar Vadisi'nin bundan böyle TRT'de yayınlanacağı iddia edildi. TRT’nin dizinin yayınlanmasında son aşamasına geldiğinde sürpriz olarak açıklaması bekleniyor.

Habaer24.com'da yer alan iddiaya göre; TRT 1 artık son aşamasına geldiği büyük sürprizini açıklıyor. Ekranlardan uzunca bir süre ayrı kalan dizi sinema filmi anlaşmaları tamamlandı. Kurtlar Vadisi çok yakında TRT 1'de.

Bu sezon yayınlanacak kanal bulamayan veya anlaşamayan Kurtlar Vadisi ekibi, TRT 1 ile her konuda anlaştı. Tüm sinema filmi hakları ve dizi hakları TRT 1'e geçiyor. Kurtlar Vadisi Pusu gelecek sezon için TRT 1'le anlaştı. Tüm sinema filmleri de kanala verildi.

KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN DE TRT 1'DE

Kurtlar Vadisi hayranları uzunca bir süre sonra dün akşam Filistin filmini TRT 1'de görünce heyecanlandı. TRT ile Pana Film arasında meydana gelen yakınlaşmayı tüm Türkiye fark etti.

İddialara göre gelecek sezon Kurtlar Vadisi Pusu kaldığı yerden devam edecek. Ayrıca Kurtlar Vadisi Darbe filmi çekilecek ve bunun da hakları TRT'ye verilecek. Tüm dizi hayranları gelecek sezon yine Perşembe günleri dizisine kavuşacak.

18 Şub 2017 - 23:22 - Kültür Sanat --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat