Reklamı Kapat

Galibiyet Şampiyonluk Getirecek

Galibiyet Şampiyonluk Getirecek

Galibiyet Şampiyonluk Getirecek
Galibiyet Şampiyonluk Getirecek
Haber albümü için resme tıklayın

Süper Amatör Lig, Süper Gurupta son hafta heyecanını yaşayan Ereğlispor’a galibiyet şampiyonluğu getirecek.

Süper Amatör Lig’de 22. Haftaya girilirken 42 puanla lider olan Ereğlispor, son maçın hazırlıklarını tam motivasyonla sürdürüyor.

Son maçını Muhasebe Gençler’le oynayacak olan Ereğlispor, mutlak galibiyetle şampiyon olmanın hesaplarını yaparken, en yakın rakibi 41 puandaki Selçukspor Kulu Belediyespor’u kendi evinde konuk edecek.

18 Averajla 42 puan toplayan Ereğlispor 22. Hafta karşılaşmasına deplasmanda çıkacak.

Geçtiğimiz hafta muhteşem bir mücadele ile Karapınar Belediyespor’u 4-3 yenerek son haftaya lider olarak giren Ereğlispor Teknik Direktörü Mehmet Uğurluel, takımının hem kondisyon hem de psikolojik olarak hazır olması için adeta kampa girdi.

Günün neredeyse 24 saatini son maç hazırlıkları için harcayan Mehmet Uğurluel ve yardımcı antrenör Uğur Nas, son maç hazırlıklarını sürdürüyorlar.

Konya deplasmanında 9 Nisan 2017 Pazar günü oynanacak karşılaşmada elde edilen galibiyetle Ereğlispor şampiyon olarak BAL Ligi’ne ismini yazdıracak.

Son karşılaşmada her zaman olduğu gibi Ereğlspor’un yanında olan Ereğli Haberleri olarak Ereğlispor Yönetimine, Teknik kadroya ve futbolcularımıza başarılar diliyoruz.

 

06 Nis 2017 - 23:00 - Spor --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat