Reklamı Kapat

Çumra Tarım Fuarı Açıldı

Çumra Tarım Fuarı Açıldı

Video için play'e tıklayın

Konya Çumra 1’inci Tarım Hayvancılık ve Tohumculuk Fuarı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ve Karaman Milletvekili Recep Konuk’un katılımı ile açıldı.

Fuarın açılışında konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’nın dünya çapında bir tarım fuarına ev sahipliği yaptığını, Çumra’nın da ulusal boyutta bir tarım fuarına ev sahipliği yapmaya uygun bir ilçe olduğunu söyledi. Çumra’nın geçmişten günümüze bir üretim şehri olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, Çumra’ya yakışır faaliyet nedeniyle emeği geçen herkese teşekkür etti.

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk ve Ak Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu'nun konuşmaların ardından kürsüye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Konya'nın toprağının yalnızca ürün değil insan yetiştirdiğini de söyledi.

Tohumun yeşermesi için baharın gelmesi gerektiğini belirten Sorgun, 16 Nisan'da halk oylamasına sunulan 18 maddenin Türkiye'nin baharı olacağını vurguladı. Sorgun, 28 Şubat'ta 23 bankanın battığını vurgulayarak, "Şimdiki asgari ücret 2002'deki asgari ücretin 3 katını geçiyor. Şu anki asgari ücretle kaç ayda traktör alabiliyorsunuz, geçmişteki asgari ücretle kaç ayda traktör alabiliyordunuz? Bunları hesaplayın başka hiç bir şeye gerek yok" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, protokol üyeleri kurdeleyi keserek, fuarın açılışını gerçekleştirdi. 76 firmanın katıldığı ve 4 gün boyunca açık olacak Çumra 1.Tarım Hayvancılık ve Tohumculuk Fuarı Çumra Bardakçı Pazar yerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

06 Nis 2017 - 21:46 - Tarım --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat