Reklamı Kapat

Ereğlili O Kaymakama Yeni Görev

Ereğlili O Kaymakama Yeni Görev

Ereğlili O Kaymakama Yeni Görev
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz günlerde ulusal basında da yer alan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sitemi ile gündeme gelen Ereğlili Kaymakam, Bahçelievler Kaymakamlığından alındı.

Konya Ereğlili Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Kaymakamlık görevinden İstanbul Vali Yardımcılığına getirildi.

Konyalı İşadamları ve Sanayiciler Derneği (KONSİAD)’ın Kaymakam Özyiğit’i ziyareti sırasından bu bilginin, bizzat kendisi tarafından verildiği öğrenildi.

İstanbul Vali Yardımcısı olarak görevlendirilen Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit’e yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz.

21 Oca 2017 - 11:25 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 471.869 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat