Reklamı Kapat

İhaleyle Milyonluk Arsa Satışı

İhaleyle Milyonluk Arsa Satışı

İhale sonucunda satılacak olan milyonluk arsalar.

ŞEHİTKÂMİL İZALE-İ ŞUYU’DAN MİLYONLUK ARSA SATIŞI

Gaziantep 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu Ticaret Alan İmarlı Bir Arsayı Satışa Çıkardı.  Arsanın Bedeli İse Tam 14 Milyon Liranın Üzerinde.

Gaziantep 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu ticaret alan imarlı bir arsayı satışa çıkardı. Gaziantep Şehitkamil ’de bulunan arsayı satışa çıkaran Gaziantep 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu bu taşınmaz için 14 bin 624 lira bedel belirledi. Toplam 5 bin 223 metrekarelik bir alana sahip olan arsa için satış ihalesi 15 Aralık-15 Ocak günü saat 14: 20’de Mezat Salonu’nda yapılacak.

MİLAS BELEDİYESİ’NDEN MİLYONLUK ARSA SATIŞI

Milas Belediyesi Mülkiyeti Kendine Ait Olan Bir Arsayı Satışa Çıkardı.  Arsanın Bedeli İse Tam 6 Milyon Liranın Üzerinde.

Milas Belediyesi mülkiyeti kendine ait olan bir arsayı satışa çıkardı. Muğla  Milas’de bulunan arsayı satışa çıkaran Milas Belediyesi bu taşınmaz için 6 bin 883 lira bedel belirledi. Toplam 9 bin 116 metrekarelik bir alana sahip olan arsa için satış ihalesi 16 Kasım günü saat 13: 30’da (Milas Belediyesi Ana Hizmet Binası, Belediye Başkanlığı Makam Odasında) Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.

Arsa; Jandarma Karakolu, Park, Sahil Cafe, Belediye Binası ve Marinaya yakındır.

ATAKUM BELEDİYESİ’NDEN MİLYONLUK ARSA SATIŞI

Atakum Belediyesi Mülkiyeti Kendine Ait Olan Bir Arsayı Satışa Çıkardı.  Arsanın Bedeli İse Tam 14 Milyon Lira.

Atakum Belediyesi mülkiyeti kendine ait olan bir arsayı satışa çıkardı. Samsun Atakum’da bulunan arsayı satışa çıkaran Atakum Belediyesi bu taşınmaz için 14 milyon bedel belirledi. Toplam 3 bin 360 metrekarelik bir alana sahip olan arsa için satış ihalesi 16 Kasım günü saat 14: 30’da Büyükşehir Belediye Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacaktır.

Arsa; Eğitim Kurumları, Tarım Kredi Kooperatifi ve Gökdelen Kule’ ye yakındır.

13 Kas 2017 - 22:20 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat