Reklamı Kapat

Son dakika! Ereğli’de Polis caddeyi kapattı

Son dakika! Ereğli’de Polis caddeyi kapattı

Son dakika haberi: Ereğli’de bir binanın çatısının uçma tehlikesine karşı Polis ekipleri caddeyi trafiğe kapattı.

Konya Ereğli’de Bestekar Mustafa Seyran caddesi üzerinde bulunan bir binanın çatısında şiddetli rüzgar nedeni ile hareketlilik fark edildi.

Şiddetli rüzgar ve zaman zaman fırtınanın etkili olduğu Ereğli’de Kuyubaşı Kavşağı ile üçgöz kavşağı arasında bulunan Bestekar Mustafa Seyran caddesi an itibari ile trafiğe kapandı.

Ereğli Polisinin geniş güvenlik önlemleri aldığı cadde üzerinde park halinde bulunan araçlar da kaldırıldı.

Cadde üzerinde bulunan Denizoğlu apartmanının çatısında bulunan kiremitlerin ve kalasların yerinden oynadığının görülmesi üzerine Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemleri aldılar.

Caddenin trafiğe kapatılmasının ardından park halindeki araçlar da kaldırıldı.

Cadde üzerinde vatandaşların dolaşmasına da müsaade edilmiyor.

13 Oca 2021 - 15:48 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat