Reklamı Kapat

Kenan Işık’tan 6 yıl sonra güzel haber

Kenan Işık’tan 6 yıl sonra güzel haber

Altı yıl önce geçirdiği talihsiz bir kazadan sonra bitkisel hayata giren Kenan Işık’tan 6 yıl sonra güzel haber geldi.

6 yıldır bitkisel hayatta bulunan Kenan Işık, yataktan kalkıp sandalyeye oturmaya başladı. Işık, gözleriyle çevresindekilerle iletişim kurabiliyor.

2014 yılında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yıllardır yoğun bakımda ve bilinci kapalı şekilde yaşam savaşı veren sanatçı Kenan Işık'tan müjdeli haber geldi.

Eşi Beril Işık, ünlü sunucunun sağlık durumunda çok kritik bir gelişmenin olduğu ve olumlu yönde değişimin başladığı açıkladı.

İşte Beril Işık'ın açıklaması:

"BAKIŞLARIYLA TAKİP EDİYOR"

"Kenan Bey söylenenleri duyuyor. Yoğun bir biçimde fizyoterapi ve ergoterapi tedavisi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakileri takip edebiliyor. Artık gözleriyle iletişim kurabiliyor. Tekerlekli sandalyesinde bazen tüm gün oturuyor.

"BUNLARI YAPAMIYORDU"

Vücudunu artık bütünüyle kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu."

25 Kas 2020 - 12:24 - Gündem --- Okunma

Son bir ayda ereglihaberleri.com sitesinde 440.695 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ereğli Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ereğli Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ereğli Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ereğli Haberleri değil haberi geçen ajanstır.


Reklamı Kapat